Facebook

Zander Hyltoft og Jammerbugt FC forlænger aftale

Zander.jpg
13-10-2017

Af Thomas Jansen

I sommers kom Zander Hyltoft til Jammerbugt FC fra Vejgaard Boldspilsklub, og den energiske midtbanespiller har hurtigt tilspillet sig en fast plads i start-11’eren.

Derfor er begge parter også godt tilfredse med, at den positive indledning på tiden i den blå trøje, nu har resulteret i et mere langsigtet samarbejde, som løber yderligere to år fra starten af det nye år.

- Det er en helt fantastisk nyhed. Zander har gjort det godt allerede nu og vi har store forventninger til ham i fremtiden. Zander er den type spiller og personlighed, som vi gerne vil og tror på matcher vores værdier. Han vil det rigtig gerne og fylder godt på den centrale midtbane, og han kommer til at være en vigtig del af det vi bygger på fremadrettet. Sammen med mange andre selvfølgelig, forklarer Bo Zinck, der er glad og tilfreds med at have sikret samarbejdet med den arbejdsomme midtbanespiller godt og vel to år frem.

Glad og tilfreds er 21-årige Zander også selv. Trods kun få måneder i klubben er den tidligere Vejgaard og Hobro spiller faldet godt til og ser frem til at udvikle sig yderligere i de kommende år.

- Jeg er virkelig blevet taget rigtig godt i mod af alle i og omkring klubben. Det gælder lige fra mine holdkammerater og trænerteamet til de personer, som hjælper til i klubben, indleder Zander og tilføjer;

- Man har den følelse af, at man glæder sig til at komme til træning hver gang, hvilket er utrolig vigtigt for ens individuelle udvikling.

Zander har været hurtig til at vise sit værd og har dette efterår været fast inventar fra første fløjt i Jammerbugt FC’s divisionskampe, og selvom den unge spiller er lidt beskeden, så vurderer han da også selv at være kommet ganske godt fra land.

- Min start i Jammerbugt FC, synes jeg indtil videre har været godkendt. Jeg ved dog stadigvæk, at jeg har rigtig meget at lære endnu, men jeg er ikke et sekund i tvivl om, at jeg vil komme godt efter det, især i disse omgivelser, jeg befinder mig i nu. Heldigvis kan jeg mærke, at jeg lærer noget hver gang og derfor er skønt, at dette kun er i begyndelsen af processen, fortæller Zander Hyltoft, som tydeligvis er både ambitiøs og målrettet – både hvad angår den resterende del af sæsonen og hvad der ligger længere ude i fremtiden.

- Mine målsætninger på den korte bane er selvfølgelig, at vi skal vinde de sidste kampe, vi har tilbage i denne halvsæson, således vi sikrer os en plads i oprykningsspillet, hvilket har været vores mål lige fra starten. På den lange bane har jeg en personlig målsætning om at komme et niveau højere op. Det er i hvert fald det, jeg stræber efter, fortæller midtbanespilleren, inden han hurtigt skifter fokus tilbage på holdet igen.

- Holdets målsætning på den lange bane er selvfølgelig, at vi skal være en fast del af oprykningsspillet i 2. division, så vi kan blive et endnu stærkere mandskab i divisionen.

Næste skridt på vej mod den målsætning skal Zander og holdkammeraterne tage i weekenden, hvor VSK Aarhus venter på udebane lørdag d. 14. oktober kl. 13.00.