Facebook

Zander søger sejren mod Sydvest

ZanderHyltoft2017.jpg
11-08-2017

Af Thomas Jansen

Zander Hyltoft er kommet godt i gang i Jammerbugt FC trøjen efter sin ankomst fra Vejgaard Bodspilsklub i sommerpausen. Midtbanespilleren er faldet godt til i sine nye opgivelser og ser frem til at udvikle sig yderligere i de nye rammer.

Men nu og her har Zander først og fremmest fokus på næste udfordring, som hedder FC Sydvest hjemme på Sparekassen Vendsyssel Arena.

- Jeg forventer, at det bliver en rigtig svær kamp. De har mange individualister og rutinerede spillere på holdet, men jeg forventer selvfølgelig, at vi alle giver alt, hvad vi har i os, og går ud og banker dem, siger Zander Hyltoft med et lille smil på læben, uden man dog bliver i tvivl om at han mener, hvad han siger.

Den unge arbejdsomme midtbanemand er nemlig både ambitiøs og målrettet. Han trives i et miljø med vindermentalitet og netop det er godt på vej med sejre i de to første kampe.

- Holdets indsats i de to kampe har været rigtig gode, hvilket også afspejler sig på træningsbanen, hvor der bliver gået til stålet. Vi har dog stadig en masse, vi skal arbejde med både individuelt og som hold, men det kommer stille og roligt. Vores resultater synes jeg taler for sig selv, dog er det selvfølgelig ærgerligt, at vi lukkede et mål ind i Lyseng, det kunne vi godt have undværet, men skønt med to sejre i to kampe, fortæller Zander Hyltoft, der før Vejgaard Boldspilsklub trådte sine fodboldstøvler i Hobro IK, i byen, hvor Zander er vokset op.

Nu er han i Jammerbugten og her har han tænkt sig at gøre sit til, at de blåblusede klarer sig godt både i det lange løb og på lørdag mod FC Sydvest.

- Min rolle på holdet ser jeg som den mere defensive kraft på midtbanen. Jeg har mine styrker i min fysik og i hovedspillet. Derudover har mit spil med bolden udviklet sig meget siden jeg begyndte at spille i 2.division, og jeg er helt sikker på, at jeg vil lære endnu mere med den spillestil, jeg skal tilpasses i nu. Jeg ser frem til en god tid i Jammerbugt FC og er klar til at give mig fuldt ud for tre point på hjemmebane lørdag, understreger den 21-årige nyligt ankomne Jammerbugt FC spiller.

Jammerbugt FC og FC Sydvest spiller anden runde kamp lørdag d. 12. august kl. 15.00 på Sparekassen Vendsyssel Arena.