Facebook

Ziad forudser hård kamp

Ziad_Nassar_er_faldet_godt_til.jpg
12-05-2011

Af Thomas Jansen

For Blokhus FC’s Ziad Nassar er weekendens kamp hjemme mod Tjørring IF ikke helt som de øvrige. I efterårssæsonen spillede Ziad nemlig i netop Tjørring IF…

Med sin fortid i Tjørring IF har Ziad således et særdeles godt kendskab til weekendens modstander.

- Tjørring er et hold, som spiller meget på deres fightervilje, og dette gør de godt. De arbejder stenhårdt for tingene og har på det seneste vundet nogle rigtigt vigtige kampe, og tilmed spillet noget godt fodbold. Det har helt sikkert givet dem noget selvtillid og tro på at de kan komme over nedrykningsstregen, så på baggrund af det kan det blive en rigtig svær kamp, forudser Ziad Nassar, som forventer en hård kamp, hvor hjemmeholdets tempo kan blive et afgørende våben i bestræbelserne på at sikre sig de tre point.

- Den form vi er i lige pt. og det fodbold vi spiller fortiden bliver nok svært at stille noget op imod, men jeg tror på, at den sidste halve time kan blive afgørende. Der har Tjørring nemlig en tendens til at falde ud af kampen, og det tempo vi spiller i, får Tjørring nok svært ved at spille med på hele kampen. Derfor tror jeg det bliver den afgørende faktor for kampens udfald. Når det så er sagt, så er det tre vigtige point for begge hold. Tjørring har brug for dem, for at komme tættere på en placering over nedrykningsstregen og vi har brug for dem, så vi stadig kan lægge pres på Aarhus Fremad. Derfor tror jeg det bliver en hård kamp.

Weekendens kamp er en kamp, som Ziad naturligvis ser ekstra meget frem til, men desværre er det endnu uvist om den offensive Blokhus-spiller når at blive kampklar efter en skadespause.

- Jeg er i denne uge begyndt at træne med igen, men som det ser ud nu, så bliver jeg højst sandsynlig ikke klar til kampen. Jeg har ikke trænet fuldt med endnu og min form er ikke i top efter den pause jeg lige har haft. Det er jeg selvfølgelig ked af, fordi jeg ville rigtig gerne spille den her kamp, men det må desværre vente, slutter Ziad, som fortsætter arbejdet på vej tilbage mod kampformen.

Du kan læse mere optakt til kampen her på blokhusfc.dk i løbet af i morgen fredag. Kampen spilles lørdag d. 14. maj kl. 15.00 hjemme på Jetsmark Stadion.