Facebook

Ziad Nassar er faldet godt til i Blokhus FC

Ziad_Nassar_er_faldet_godt_til.jpg
16-03-2011

Af Thomas Jansen

Ziad Nassar skiftede til Blokhus FC i vinterpausen og har siden haft mulighed for at lære klubben bedre at kende. Nu er det din tur – nu kan du lære Blokhus FC’s nye lovende offensive spiller bedre at kende.

Blokhusfc.dk tog således en snak med Ziad Nassar om fortid, nutid og fremtid. Du kan nedenfor blandt andet læse om hvordan Ziad har oplevet sin start i Blokhus FC samt om hvad målsætningen lyder på kort og på lang sigt.

Du har nu haft lidt tid til at lære klubben og dine holdkammerater at kende. Hvad er dit foreløbige indtryk efter skiftet til Blokhus FC?
Jeg er super glad for mit skifte til Blokhus FC. Klubben har levet op til de forventninger jeg havde ved skiftet… og mere til. Jeg synes der er en god kemi mellem ledere, trænere og spillere, hvilket har gjort det nemt for mig at falde ind. Jeg synes også jeg er kommet ind på et hold, hvor træneren Søren Kusk har den rette indstilling til fodbold. Nemlig det at han gerne vil have, at vi skal spille fodbold, og dette går jeg også selv ind for. Jeg er tilmed kommet ind på et hold med kæmpe potentiale. Et hold, der kan leve op til de krav, som Søren stiller omkring det at spille fodbold. Samtidig føler jeg der er en god hold ånd omkring holdet, så jeg er alt i alt rigtig glad for mit skifte og ser meget frem til sæsonstarten.

Vi er overvintret på toppen af tabellen og har et mål om at spille med om topplaceringerne til det sidste i foråret. Hvad er dit eget personlige mål med foråret?
En af grundene til at jeg skiftet til Blokhus FC, var at jeg så en god mulighed i at rykke op i 1. division og overordnet set er det også det mål jeg har med mit skifte. Men først og fremmest er det vigtigt for mig, at spille mig ind på holdet og gøre alt hvad jeg kan for at vi forbliver i toppen. Men set på holdet, så mener jeg også, at der er en rigtig god mulighed for at vi bliver i toppen til det sidste.

Lad os bevæge os lidt uden for banen. Hvad bruger du din tid på når du ikke spiller fodbold?
Lige pt. er jeg i gang med min sidste tid på handelsskolen i Ikast, som jeg afslutter til sommer. Så det er det jeg umiddelbart har mit fokus på når jeg ikke spiller fodbold – samtidig med at jeg selvfølgelig bruger så meget tid som jeg nu kan med venner og familie.

Du er kommet til Blokhus FC fra Tjørring IF, som også spiller i 2. division vest. Det er klubber i hver sin ende af tabellen, men udover dette, er der så nogen forskel at mærke?
Det er selvfølgelig mere professionelt i Blokhus FC end det var i Tjørring IF, hvilket er klart når alle spillerne i Tjørring er amatørspillere. Fodboldmæssigt er der selvfølgelig også en stor forskel, da man i Blokhus spiller en anden form for fodbold end man gør i Tjørring, hvor man spiller lidt mere på viljen. Men når det så er sagt, så har min tid i Tjørring udviklet mig rigtig meget både fodboldmæssigt, men også personligt. Så min tid i Tjørring har betydet rigtig meget for mig, og har givet mig spillelysten tilbage, hvilken jeg havde svært ved at finde efter jeg stoppede i FC Midtjylland

Inden Tjørring IF var du en del af FC Midtjyllands akademi. Kan du fortælle lidt om hvilken oplevelse det har været og hvad det har givet dig med videre?
Min tid i FCM har selvfølgelig udviklet mig som fodboldspiller og gjort mig til den spiller jeg er i dag. Jeg har oplevet rigtig mange ting i min tid i FCM, både positive og negative, men uanset hvad så har disse oplevelser udviklet mig rigtig meget både fodboldmæssigt og personligt. De personer der har været omkring mig i FCM både trænere og ledere har selvfølgelig en speciel betydning for mig, da det er dem der har gjort mig til den fodboldspiller jeg er i dag – og selvom det endte lidt skidt i FCM for mit vedkommende, så er jeg rigtig glad og stolt over min tid i klubben.

Nu er du jo stadig en meget ung spiller, så lad os slutte af med at kigge fremad.  Hvad er dit kortsigtede og dit langsigtede mål med fodbolden?
Mit kortsigtede mål med fodbolden er at rykke op i 1. divisionen med Blokhus FC og forhåbentlig slå igennem der, så det kan føre mig videre til mine langsigtede mål, hvilke ikke har nogen begrænsninger, da jeg altid har været meget ambitiøs omkring min fodbold. Men lige nu tager jeg én sæson af gangen og så må jeg se hvad det fører til om nogle år. 

Vi takker Ziad for snakken og håber den gode start i klubben vil fortsætte, så målsætningerne med tiden kan blive indfriet. Du kan også lære den anden nyankomne Blokhus FC spiller, Jan Rasmussen, bedre at kende her på blokhusfc.dk i løbet at den nærmeste fremtid.