Facebook

Ziad Nassar tager fodboldpause

Ziad_Nassar.jpg
22-09-2011

Af Thomas Jansen

Blokhus FC’s offensivspiller Ziad Nassar har af personlige årsager valgt at holde pause fra fodboldkarrieren. Ziad Nassar og Blokhus FC stopper derfor samarbejdet.

Ziad Nassar, der har fået sin fodboldopdragelse på FC Midtjyllands fodboldakademi, kom til Blokhus FC i starten af 2011 fra Tjørring IF. Det er manglende lyst og motivation, som har ført til spillerens beslutning om at tiden nu skal bruges på andet end fodbold.

- Det er en beslutning jeg har truffet efter længere overvejelser. Jeg har gennem noget tid gjort mit bedste for at genfinde lysten til fodbold, men det er ikke lykkes, og derfor har jeg truffet denne beslutning. Jeg har været glad for at være i Blokhus FC og har haft en god tid, så det har været en svær beslutning, men også rigtige for mig, forklarer Ziad Nassar.

Blokhus FC direktør Mogens Andersen er naturligt ærgerlig over Ziad Nassars valg, men respekterer samtidig spillerens beslutning fuldt ud.

- Set med klubbens øjne er det naturligvis ærgerligt, at vi mister én af vores offensive kræfter. Når det så er sagt, så vil jeg også understrege, at vi respekterer Ziad’s ønske fuldt ud og derfor er vi også enige om at ophæve kontrakten. I den givne situation er det bedst for alle parter, fortæller Blokhus FC direktør Mogens Andersen, som håber lysten til fodbold melder sig igen hos den nu tidligere Blokhus FC spiller.

- Jeg håber Ziad på et tidspunkt genfinder sin lyst og motivation til fodbold, fordi han er uden tvivl en dygtig spiller. Men lige nu er det andre ting han ønsker at koncentrere sig om, og det ønsker vi ham alt mulig held og lykke med.

Blokhus FC er forud for sæsonen blevet forstærket på de offensive positioner i form af Casper Røjkjær og Dustin Corea, som begge har vist gode takter og står klar til at tage endnu større del i Blokhus FC’s offensiv.

Blokhus FC spiller søndag kl. 13.00 hjemme mod Hobro IK på Jetsmark Stadion.