Facebook

Zinck går efter tredje sejr på stribe

BoZinck2017.jpg
11-08-2017

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC har fået en særdeles lovende start på sæsonen, hvor det er blevet en to sejre af to mulige, en i turneringen og en i pokalen.

Nu skal de blåblusede så se om det kan blive tre på stribe, når FC Sydvest gæster Sparekassen Vendsyssel Arena lørdag eftermiddag til sæsonens anden runde i 2. division.

FC Sydvest var et af forårets mest formstærke mandskaber og rundede også sæsonen af med at vinde 3-1 over Jammerbugt FC i Tønder i sidste runde. Denne sæson åbnede FC Sydvest med en 1-1 kamp mod VSK Aarhus og der er grund til at tro, at lørdagens møde med sønderjyderne ligeledes bliver et jævnbyrdigt opgør.

- FC Sydvest var et af de hold, som hentede flest point i foråret, og der er ingen tvivl om, at vi lørdag skal op imod et godt, men også rutineret mandskab. FC Sydvest bliver en hård nød at knække og jeg er sikker på, de også er en direkte konkurrent til en plads i oprykningsspillet. Derfor er det også en vigtig kamp. Det er også en svær kamp, men fortsætter vi med at bygge på vores indsatser i de to første kampe, så er jeg sikker på, at der er tre point, at hente for os i denne kamp også, fortæller Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck forud for opgøret.

Han er har haft en travl start på sin comeback sæson med først tre træningskampe på en uge og nu efterfulgt af to turnerings- og en pokalkamp, også på en uge. Trods det travle program er der smil på læben og både Bo Zinck og resten af Jammerbugt FC teamet ser frem til første hjemmekamp i turneringen.

- Vi har efter en god start fået bygget selvtilliden op og det skal vi bruge positivt. Sæsonens første hjemmekamp, det er altid en særlig dag, som man ser frem til, og det har i høj grad også været tilfældet for mig denne gang. Det er en stor glæde for mig, at være kommet hjem til min hjerteklub. Da jeg tog turen til Thisted, mindes jeg, at jeg sagde på gensyn, og nu hvor jeg er tilbage, kan jeg kun sige, at jeg er glad for, at jeg holdt ord, smiler Bo Zinck, og tilføjer;

- Jeg lærte meget i Thisted FC, som var et positivt bekendtskab, og jeg håber det nu kan komme vores klub til gode i de næste mange år. Vi er jo allerede godt i gang og hentede tre gode point med hjem i premieren, mens vi også er videre i pokalturneringen. Nu gælder det så FC Sydvest i kampen om endnu tre point, forsikrer Zinck målrettet og dog med en sund respekt for lørdagens modstander FC Sydvest, der før har vist sig en hård nød at knække.

Slaget skal slås lørdag d. 12. august kl. 15.00 på Sparekassen Vendsyssel Arena.