Facebook

Zinck nomineret til titlen som årets træner

59b472fa7d300bb0ac793511b7cd7ea7.jpg
01-02-2018

Af Thomas Jansen

Mens kaptajn, Cristian Rye, af Ligabold.dk er nomineret til årets spiller i 2. division gr. 3, så er cheftræner, Bo Zinck, nomineret til årets træner.

Et flot skulderklap, som cheftræneren naturligvis er glad for. Efter sit comeback til Jammerbugt FC er det da også kun gået en vej, og den vej har Bo Zinck og resten af teamet tænkt sig at fortsætte ud af.

- Jeg er naturligvis glad for nomineringen. Det fortæller jo, at man har gjort noget rigtigt det seneste halve år, smiler Zinck, inden han, med mere alvor i stemmen, understreger, at denne nominering ikke kun handler om ham.

- Det er vigtig at huske på, at selvom sådan en nominering, den rettes mod en mand, så er succesen bag jo resultat af flere menneskers arbejde. Så jeg er ikke kun glad og stolt på egne vegne, men også på mit teams vegne.

Der er også masser at være både stolt over og glad for. En flot efterårssæson har nemlig resulteret i at forårets skal tilbringes i det interessante oprykningsspil. Kvalifikationen hertil kom endda i hus via en flot førsteplads i rækken – og det sideløbende med en række andre positive udviklende tiltag i klubben i det hele taget.

- Vi har gjort et godt stykke arbejde i klubben og mange ting er rigtig positive lige nu, så det er svært at være utilfreds. Det skulle da lige være over pointsystemet, da det er frustrerende, at vi må lade så mange point fra efteråret ligge og gå tabt. Men bare det, at vi taler om dette, viser også hvor langt vi er nået på relativt kort tid. Det er godt at være i Jammerbugt FC lige nu og vi fortsætter det gode arbejde, forsikrer Bo Zinck.

Du kan bidrage til, at Bo Zinck vinder titlen som årets træner i 2. division gr. 3 ved at give din stemme via ligabold.dk.