Facebook

Zinck tilfreds efter storsejr over AaB DS

59b472fa7d300bb0ac793511b7cd7ea7.jpg
08-02-2018

Af Thomas Jansen

Der var masser af mål at varme sig på i den bidende kulde onsdag aften, da Jammerbugt FC i Ingstrup tog i mod AaB DS.

Efter 3-1 ved pausen lød slutresultatet på hele 9-1 efter Jammerbugt FC især i anden halvleg dominerede kampen totalt.

Allerede fra start var der gang i den og en meget åben kamp resulterede i tre forholdsvis hurtige scoringer. For Jammerbugt FC scorede Christian Rye fra straffesparkspletten, mens Viktor Ahlmann stod for en fin kasse også. Aalborgenserne skabte imidlertid også chancer i kampens indledende fase og det resulterede i en reducering til 2-1, inden Sead Gavranovic kort før pausen sendte et flot, fladt og velplaceret spark i nettet fra distancen.

3-1 stod det ved pausen efter en fin første halvleg. Anden halvleg blev endnu bedre og endte i en sand målfest – med flere perler imellem.

Ahlmann nettede yderligere to gange og fuldførte således et hattrick, mens også Sead Gavranovic var på pletten igen. Nyankomne Morten U. T. bankede ligeledes to bolde i netmaskerne, og så stod en af AaB spillerne for et selvmål.

9-1 sejr og så var forberedelsernes fjerde træningskamp veloverstået.

- Vi får en god start på kampen og i momenter spiller vi noget rigtig fint offensiv fodbold, mens det svinger lidt mere i defensiven. Den sidste halvdel af første halvleg synes jeg dog ikke er godt. Der er for mange boldtab og for mange omstillinger. Men vi fører trods alt 3-1 ved pausen. Dog er der ting, som skal rettes til, fortæller Jammerbugt FC cheftræner, Bo Zinck, i omklædningsrummet efter kampen.

Mens der var både gode og mindre gode momenter i kampens første 45 minutter, så blev anden halvleg en noget mere ensidig affære.

- Efter pausen leverer vi en flot og koncentreret indsats. Vi giver stort set ingenting væk og det så rigtig fint ud. Vi viser også er vi er i virkelig god form og kvaser dem fysisk. Vi laver også nogle rigtig fine mål og skaber faktisk chancerne til at score endnu flere. Alt i alt må det jo bare siges at være godkendt. Med ni scoringer kan vi i hvert fald ikke være utilfredse med den offensive del af spillet. Ni mål det er stærkt af drengene og det gør det lidt nemmere at løbe det næste stykke tid. Vi er godt tilfredse og ser nu frem til en god test mod AaB’s Superliga reserver på søndag, sluttede Bo Zinck, inden den korte tur fra Ingstrup til Pandrup skulle tilbagelægges denne aften.

Kampen mod AaB reserver spilles søndag på udebane, hvor kick off er flyttet til kl. 12.00.