Facebook

Zinck vender til hjem til Jammerbugt FC

Bo_Zinck.JPG
Arkivfoto.
07-06-2017

Af Thomas Jansen

Efter to sæsoner med succes i Thisted FC vender Bo Zinck til den kommende sæson hjem til hjerteklubben Jammerbugt FC.

Da Bo Zinck i sommeren 2015 tog turen til Thisted FC var det med et ønske om at udvikle og udfordre sig selv samt ikke mindst at stå i spidsen for projektet om at føre Thisted FC op i 1. division. Det projekt er nu bragt i mål og Bo Zinck er klar til at vende hjem til Jammerbugten efter et succesfuldt og lærerigt ophold hos divisionskollegaerne. I Jammerbugt FC hedder det kortsigtede aktuelle projekt overlevelse og selvom fremtiden fortsat er uvis, så glæder klubben sig over, at det med sikkerhed bliver med Bo Zinck ved roret.

- Når vi tager hul på den nye sæson efter sommerpausen, skal vi tilbage til at tænke i det lange perspektiv, og uanset hvor vi står efter dette forår, er Bo Zinck den ideelle kandidat til at stå i spidsen for den sportslige udvikling af Jammerbugt FC på den lange bane. Bo har med sine imponerende resultater i Thisted FC understreget kvaliteten af sine fodboldfaglige kompetencer, og når det kombineres med Bo’s kendskab og ikke mindst lidenskab for Jammerbugt FC, så kan vi som klub ikke bede om mere. Det er det perfekte match for begge parter og vi ser meget frem til at genoptage samarbejdet med Bo, fortæller Jammerbugt FC formand, Bøje Holmsgaard Lundtoft, og understreger;

- Men det er alt sammen i den nye sæson. Nu og her handler det om at nå i mål med vores overlevelsesprojekt og til det har vi også et super godt træner match. Samarbejdet med Lars Justesen og Martin Thomsen har fra begyndelsen været med dette forår og overlevelse som sigte. Der har hos både trænerteam og klub været tale om en kortsigtet redningsaktion og vi er meget tilfredse med det arbejde, der siden årsskiftet er blevet lagt for dagen. Der er ingen tvivl om at Lars og Martin har løftet os og vi har fuld tiltro til, at de kan styre os sikkert igennem den afgørende del af foråret, så vi når vores fælles målsætning om at forblive divisionsklub.

Om dette lykkes, vil de resterende runder af indeværende sæson afgøre, men uanset udfaldet af foråret ser Bo Zinck frem til at blive genforenet med Jammerbugt FC.

- Jammerbugt FC vil altid være sikkert tophold i mit hjerte og derfor glæder jeg mig enormt meget til at vende hjem. Jeg har været rigtig glad for min tid i Thisted FC, som har været lærerig og udviklet mig både som træner og menneske. Men jeg har også mærket et stort afsavn til min familie, og tiden var for mig personligt derfor rigtig i forhold at takke af fra dette projekt, som med oprykningen til 1. division nu er fuldført, forklarer Bo Zinck, der ser mange positive fremtidsperspektiver og gode udviklingsmuligheder i sit kommende projekt som cheftræner og medansvarlig for den sportslige udvikling i Jammerbugt FC.

- Jeg deler holdninger og visioner med klubbens ledelse og jeg er sikker på vi i samarbejde kan udvikle klubben yderligere – ikke bare omkring førsteholdet, men også hvad angår talentarbejdet og klubben som helhed. Det nuværende trænerteam og øvrige engagerede i klubben gør allerede et rigtig godt stykke arbejde og det ser jeg virkelig frem til at skulle være med til at føre videre mod nye højder i forhåbentlig mange år frem.

Jammerbugt FC og Bo Zinck har ikke sat nogen udløbsdato på samarbejdet, der begynder umiddelbart efter forårssæsonen er færdigspillet.