Facebook

U19 tabte hjemmekampen mod Skovbakken IK med 0-2

Lørdag d. 5. maj kl. 14.30.

 

Blokhus FC - Skovbakken IK 0-2 (0-0)

 

Holdopstilling:
Christoffer Sand, Rasmus Risum, Simon Jensen, Jacob V. Nielsen, Mads Rosengren, Aske McKernan, Kenneth Møller, Chr. Guldager, Anders Rosengren, Thomas Kok, Thomas Albæk, Moses Taban og Chr. Poulsen.

Gule kort:
Kenneth Møller og Mads Rosengren.

 

For at komme med i den ”rigtige” ende af tabellen var hjemmekampen lørdag mod Skovbakken IK meget vigtig. En kamp som skulle vindes.

Et sandt stormvejr på bane 2 betød, at poleret fodbold ikke blev det helt store tema i denne noget rodet og usammenhængende U19 fodboldkamp. Kampen havde et hav af afbrydelser, og tre afleveringer i træk fra begge hold var et sjældent syn denne lørdag eftermiddag. Blokhus FC startede med den kraftige vind i ryggen, men vi formåede aldrig rigtig at blive farlige. Hertil smider vi simpelthen for mange bolde væk i vores opspil. Når så endelig vi kom i nærheden af Skovbakkens mål, ja så ramte vi klubhuset i stedet for målet.

Meget sigende for 1. halvleg, så har vi fem hjørnespark indenfor de første 10-15 minutter. De fire første spark ryger bag mål, mens det femte spark bliver spillet kort, hvor vi så vælger at spille bolden til en Skovbakken spiller.

I 2. halvleg får vi den kraftige vind i mod os. Vi forsøger at spille bolden op, men igen får vi ikke sat spillet rigtig op på midtbanen, hvor fejlafleveringer og dårlige førsteberøringer var en tro kopi af 1. halvleg.

Efter ca. 15. minutters spil af 2. halvleg får Skovbakken tilkendt et straffespark. Skovbakken scorer sikkert uden chance for Christoffer i målet. Vi forsøger at komme længere frem på banen, men bliver ramt af en 10 minutters udvisning, og da vi er fuldtallige igen, bliver vi kort tid efter ramt af endnu et dumt gult kort.
Efter 80 minutters spil slår Skovbakken sejren fast, hvor Mads Rosengren sparker en tværbold op i nettaget – desværre var det i eget mål.

Set over hele kampen var Skovbakkens sejr fortjent. De producerer trods alt lidt flere chancer end os, og det er altså ikke mange. Jeg tror ikke Blokhus FC har en afslutning på Skovbakkens mål i 2. halvleg!

En meget skidt indsats af Blokhus FC mandskabet, hvor to tredjedele af holdet langtfra præsterer det de kan og skal præstere i en turneringskamp.

Vi må hurtigst muligt på træningsbanen, og få noget gejst og vilje ind på holdet igen. Vi skal simpelthen have en helt anden attitude med os på banen næste lørdag,  hvor vi skal en tur til Silkeborg.

/Kristian Vestergaard Nielsen